Låtpremiärer, intervjuer, reportage!

Varje vardag guidar Musikguiden i P3 dig till den bästa nya musiken och de viktigaste musiknyheterna.

Tina Mehrafzoon och resten av Musikguiden i P3s redaktion guidar dig till de viktigaste musiknyheterna och den bästa nya musiken.

Vi uppdaterar dig både i P3s olika program i radion, men även i sociala medier. Vi heter @musikguidenip3 på de flesta ställen.

Missa heller inte

Musiken i P3 - Se P3s spellista och våra streaminglistor

P3 Session - hela vårt exklusiva utbud av livemusik

P3 Soul - Mats Nileskär med soul och hiphop

P3 med... - Musikprofiler väljer varje kväll ut sina bästa låtar i en kurerad musikmix

Svar på vanliga frågor

Vad var det för låt som spelades?
Kolla i låtlistan - där ska alla låtar som spelas i P3 automatiskt skrivas upp. Vill du gå bakåt i låtlistearkivet kan du välja ett annat datum till höger ovanför listan.

Låtlistan för ett specifikt program saknas!
Ibland uppstår tekniska problem med låtlistan som gör att den inte uppdateras automatiskt. Det kan även hända när vi sänder från festivaler eller liknande.

Oftast kompletteras låtlistan i efterhand. Saknas det efter flera dagar fortfarande låtlista för någon av Musikguiden i P3s program, skicka ett mejl till oss så kollar vi upp det.

Jag vill få min låt spelad i P3, hur gör jag?
Det är P3s musikredaktörer som bestämmer vad som spelas i kanalen. Detta genom att varje vecka gå igenom och uppdatera den spellista som bestämmer vilken musik som ska spelas.

Här hittar du kontaktuppgifter till kanalens musikredaktörer. Och här finns information om P3s spellista.

Du kan även ansöka om att få ett konto i Sveriges Radios musikportal, en tjänst där du kan ladda upp din låt som sedan musikredaktörerna ser och lyssnar igenom. Låtar som ligger där kan då läggas till i spellistan för P3 eller P4 av redaktörerna om de passar. Mer information om musikportalen kan du hitta här.

Hur kommer jag i kontakt med Musikguiden i P3 med Tina Mehrafzoon?
För att snabbast komma i kontakt med redaktionen för Musikguiden i P3 med Tina Mehrafzoon mejlar du till p3musikguiden@sverigesradio.se. Vi får många mejl och har inte möjlighet att svara alla.