En yster dag på Musikguiden i P3-redaktionen
MUSIKGUIDEN I P3 MED JENNY SETH

4 dagar kvar: Det här kommer hända på sajten

Fyra dagar kvar. Jenny lägger låtar till måndagens premiärprogram av Musikguiden i P3 med Jenny Seth och Iman sitter och kollar YouTube. Roligare än så blir inte fotona från redaktionen så här under de hårda dagarna inför debuten.

Men så är det inte tänkt att vara jämt, och jag tänkte berätta lite om hur planen är för Musikguiden i P3:s sajt.

På sajten kommer vi att samla upp alla inslag, reportage och programpunkter från Musikguiden i P3 och göra det enkelt att hänga med i svängarna även om du missat FM-sändningen.

Det blir även en massa saker här som vi inte får plats med i programmet. Videoklipp, foton, playlists, whatnot.

Vi vill givetvis också väldigt gärna att du ska vara delaktig i Musikguiden i P3. Inför sändningarna kommer du kunna ställa frågor till gäster, ställa vår panel till svars och så vidare. Under sändningarna kommer vi att hänga i kommentarsfälten här och på vår mikroblogg. Efter sändningarna vill vi ha hjälp av dig med att bena ut frågetecken som kvarstår.

Allt det återkommer vi till när allt är igång, men kommentera gärna redan nu om det är något speciellt du tycker vi ska göra i programmet!

Och nu undrar du naturligtvis: Vad var det för videoklipp som fångade Imans uppmärksamhet?

Han fick feeling för den genreöverskridande atmosfär som genomsyrar Musikguiden i P3 och tipsar om att Redline Records-folket uppfunnit en helt ny form av musik: Deli-Blues-Blaxploitation-Frijazz.

/ Billy

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".