MUSIKGUIDEN I P3 MED DJ: SANDRA MOSH

Deep house och skruvad techno - i två timmar - pepp?

Alltså om förra veckans show var lite schizofren i sitt musikval är denna veckas show mest schizofren i sig själv. Typ. Det blir till att börja med en timme som ägnas åt deep housen. Lite småsåsigt, cheesy och gott för att värma upp från grunden. I den timmen blir det också två smått skruvade låtar från en kommande EP med Los Updates och Ricardo Villalobos.

I timme två sen tar det techiga - och framförallt technon över. Om jag skulle sätta ett ord på timme två skulle det nog vara... självdestruktiv. Den inleds med glad indiskinspirerad tech house. Sen jobbar musiken sig allt mer och mer mot technoavgrunden och avslutas i ett episkt tillstånd. (Nej jag använder inte för mäktiga ord för att beskriva musik)

Anledningen till just denna mäktiga avslutning är att jag var på en fantastisk klubbspelning i lördags. Med vem får du reda på i slutet av programmet då han som spelade hyllas med en episk technolåt som han själv gjort då så klart. 

Hoppas vi hörs i kväll!!

//Sandra

ps. Tack alla fina människor som mailar mig och skriver så snälla saker. Jag blir ju superglad!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista