Jesper Dahlbäcks senaste släpp hör du i timme två - a.k.a. den blastiga technotimmen, foto: Sesse Lind
MUSIKGUIDEN I P3 MED DJ: SANDRA MOSH

Långfredagen firas med djup house/blastig techno

Många skulle säga att det är en sorgsen fredag vi går till mötes. Om man ser bara några decennier tillbaka var affärerna stängda och på radion spelades inte några upplyftande melodier. Nej för det var en dag för eftertanke. 

Men tack och lov så ser det inte ut så idag. För mig blir det en fantastisk fredag! Ska först flippa eller floppa i  (10-11!), sen mixa för er mellan 21-23 och sen spela ute på klubb. Kan inte bli så mycket bättre! De sorgsna tonerna i radion kommer inte jag att stå för iaf.

Jag jobbar på kontrasterna idag för kontraster tycker jag hemskt mycket om. Först en timme för er som är inne mer på det djupa, dubbiga. Jag ger dig nya låtar med bl a Todd Terje och Solomun, och som alltid lite osläppta grejer som en kommande EP med Midland.

Timme två är istället dedikerad åt er technofantaster. Hårt och rakt på sak. En indirekt hyllning till Drumcode blev det visst då det släppts så mycket grymma grejer med Jesper Dahlbäck och Slam på sistone...

Så glad påsk för tusan! Jag lovar att få dig i rätt mode inför en galet festlig helg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".