Foto: Saman Bakhtiari

Livekonsert och en helkväll med Säkert!

När Säkert! i mars klev upp på scenen på Babel i Malmö fanns P3:s liveredaktion på plats för att föreviga spelningen som enligt Annika Norlin själv var en av de bästa hon har gjort. Med anledning av det ägnade Musikguiden i P3 med Jenny Seth på måndagkvällen en stor del av programmet åt Norlin och hennes musik. Här kan du höra konserten och klicka dig vidare till övriga Säkert!-inslag från programmet.

En av egenskaperna som Annika Norlin har utmärkt sin musik med är de närgångna små mininoveller som är hennes texter. Musikguiden i P3:s Pelle Moeld träffade Norlin för att få veta mer om hennes låt- och textskrivande.

Pelle passade också på att få en guidning till de platser i Umeå som varit viktigast Annika Norlin som musiker.

Slutligen passade vi på att med hjälp av expertpanelen Sebastian Suarez-Golborne och Elin Unnes reda ut om hur Annika Norlins bakgrund som journalist påverkat henne i rollen som artist. Är det egentligen så att musiker bara är misslyckade musikjournalister?

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".