MUSIKGUIDEN I P3 MED JENNY SETH

Måndag: Håkan Hellström! Sverige genom turnébussfönstret! Cirkeln med Jay-Z! Din playlist!

På måndagen får vi i Musikguiden i P3 med Jenny Seth höra livemusik från Håkan Hellströms konsert på Cirkus i Stockholm den 17 april. Vi träffar dessutom Håkan i en intervju där han berättar om varför spontana musiksamarbeten i Göteborg bara skulle kunna uppstå med Ingvar Oldsberg.

Hur ser Sverige ut genom turnébussfönstret? Blir man allmänbildad av att se Sverige från vägkrogar och loger? Till studion kommer artisten Ane Brun, körsångaren Jesper Lagercrantz och musikjournalisten Anders Dahlbom för att prata om hur det är att kuska runt på landsvägarna i Sverige.

Dessutom blir det en ny omgång i Cirkeln, där Iman Hazheer läser Jay-Z:s biografi Decoded tillsammans med musikjournalisten Ametist Azordegan och rapparen Lazee.

Allt detta, och en massa smashing musik förstås, i Musikguiden i P3 med Jenny Seth, 19.30 - 22.00.

Från 22.03 väntar Din playlist, timmen när du som lyssnare väljer musiken i P3. Idag är det Vanja Bengtsson från Växjö som valt en timme av feelgood-anthems.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".