MUSIKGUIDEN I P3 MED DJ: SANDRA MOSH

Intensiv house i två timmar!!!

Kanske lite motsägelsefullt att fronta två timmars dansmusik med Brolle? Vet faktiskt inte ens om han gillar dansmusik för vi hann inte prata om det i Populär idag, men jag tänker att jag frågar honom nästa gång vi ses.

Det har varit en smått extrem jobbvecka för mig kan man säga. Jag hänger uppe i Stockholm sen i onsdags och igår på dan programledde jag  - sen på kvällen  och idag återigen P3 Populär. Min absoluta favoritdag på Populär då vi flipp/floppade och hade återvinnignsintervju med Brolle. Du ser ju på bilden hur fett vi hade det! Det har varit så fruktansvärt kul men nu börjar man bli lite seg.

MEN! Innan jag segar ihop ska jag spela fantastisk musik för er! Jag har hittat exceptionellt bra musik den här veckan om jag får säga det själv, och kommer mixa ihop det för er som vanligt mellan 21:03-23:00. Idag med mycket, mycket energi, jobbiga vocals och vackra melodier.

Ikväll får du bland annat höra speedad tech house med Lissat & Voltaxx, en sinnessjukt skön remix av Tale of UsWho made who's låt "Every minute alone" och så väldigt mycket mer!

Fin helg till er alla! Puss å kram!

//Sandra