Musikguiden i P3 med Jenny Seth

Måndag: Aloe Blacc! Robert Svensson! Cirkeln med Jay-Z! Din playlist!

På måndagen får vi i Musikguiden i P3 med Jenny Seth höra Aloe Blacc live från en konsert på hiphopklubben Scratch i Göteborg. Ett superintimt klubbgig med en superhet soulstjärna som vi är oerhört stolta över att presentera i liveformat. Vi träffar dessutom samme man i en intervju där han berättar om att hitta rätt genre och om sitt kommande material. 

Dessutom blir det del tre av Cirkeln, där Iman Hazheer läser Jay-Z:s biografi Decoded tillsammans med musikjournalisten Ametist Azordegan och rapparen Lazee. Det kommer bland annat att handla om hiphop som konstform och socialt verktyg.

Vården är den yrkesbransch som verkar vara överrepresenterad bland artister. Vad finns det för koppling mellan artist- och vårdyrket? Panelen med Honeydrips och Governor Andy reder ut och diskuterar.

Allt detta, och en massa smashing musik förstås, i Musikguiden i P3 med Jenny Seth, 19.30 - 22.00. Programledare: Iman Hazheer.

Från 22.03 väntar Din playlist, timmen när du som lyssnare väljer musiken i P3. Idag är det Robert Berglund från Oxelösund som valt en timme musik.