Lördag 27 augusti: MUSIKGUIDEN I P3: SOMMARSESSION

Det bästa från festivalsommaren 2011!

På lördag summerar Musikguiden i P3: Sommarsession festivalsommaren 2011 med ett fullmatat program med det bästa från vår åtta veckor långa festivalturné. Det blir livemusik med bland annat Veronica Maggio, September, The Sounds och Looptroop Rockers. Du får också höra hur det lät när vi träffade Daniel Adams-Ray i hans turnébuss, pratade avsked med The Ark och hängde med världsstjärnan Ke$ha på Putte i Parken.

Efter åtta veckors turnerande runt omkring i landet är det dags att för Kitty Jutbring att summera festivalsommaren 2011. Tillsammans med reportrarna Niklas Folkesson och Josefin Johansson har hon rapporterat ifrån Trästockfestivalen i norr via Peace & Love och Uppsala Reggae Festival till Way Out West i söder och på lördag så har Kitty valt ut det allra bästa ifrån årets upplaga av Musikguiden i P3: Sommarsession. Det blir livemusik med Veronica MaggioSeptemberThe SoundsLooptroop RockersCarl NorénNewkidCaotico och Serengeti som alla stått på Sommarsessions scen och bjudit publiken på plats och P3:s lyssnare på fantastiska konserter.

Dessutom lyssnar vi in hur det lät när vi träffade Daniel Adams-Ray i hans turnébuss. Pratade avsked med The Ark som i sommar är ute på sin stora avskedsturné och mötte upp med Sahara Hotnights på hemma i Norrland. Det blir också Borlängenostalgi med bröderna Carl Norén och Viktor Norén och backstagehäng från Putte i Parken i Karlskoga med världsstjärnan Ke$ha.

Det bästa från Musikguiden i P3: Sommarsession med Kitty Jutbring, lördag 14:03-16:00 i P3.