Denna helg åker jag till Amsterdam för en av dansmusikens allra största tillställningar, det firas storslaget i bästa paintanda och guldläpp
MUSIKGUIDEN I P3 MED DJ: SANDRA MOSH

Osläppta housegratulationer med Sandra Mosh

Efter några veckor med classics är det på tiden att jag uppdaterar er med lite ny dansmusik nu! Det har kommit fruktansvärt många bra släpp på sista tiden så det var inga problem att välja ut x antal låtar att spela för er.

I kväll får ni bland annat höra två låtar från det nya släppet med Anja Schneider och nya djuuupa hitlåtar av Alex Niggemann och Deniz Kurtel. Dessutom ett gäng osläppta låtar som kommer senare i oktober/november. Missa för guds skull inte till exempel de djupa, funkiga låtarna från Slz. EP:n kommer inte förrän i november, men väl värd att vänta på!

Jag kommer att flänga runt på ett av de största elektroniska dansevenemangen nu i helgen och jag har tänkt att suga åt mig en massa elektronisk inspiration och dansa mig svettig till världens bästa DJ's. Så den här veckans show kan och bör ses som en fin warm-up inför den dansanta holländska högtiden. Önskar er en lika tjusig helg i dansens tecken så hörs vi som vanligt 21:03-23:00.

xoxo Sandra

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista