Nytt från kommande albumet med Pryda/Eric Prydz.
MUSIKGUIDEN I P3 MED JENNY SETH

SVEPET: Nytt med Eric Prydz, Azealia Banks, Rebekka Karijord och Craig David

Varje dag startar Musikguiden i P3 med Jenny Seth med en halvtimme full av nya låtar. Allt från premiärer av stora singlar till det bästa vi på redaktionen har hört under dagen.

Minns ni den 2-stepande britten med silkesren röst som toppade listorna i början av 2000-talet? Nu är Craig David tillbaka, i house-kostym signerad den skotska demonproducenten Calvin Harris.

Jumanji är inte bara en kass film med Robin Williams, det är även namnet på nya singeln med Azealia Banks, späckad med så väl mullrande trummor och oljefat som Azealias skarpa tunga. Låten är bättre än filmen helt enkelt.

Vi bjuder också på radiopremiär för Pryda, alltså Eric Prydz lite hårdare house-alias. Låten Allein är från början en remix på Polarkreis 18:s Allein Allein, men nu släpps den under eget namn. Rejäl hitpotential, kanske rent av bättre än årets EM-låt.

 


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista