DJ Taro, 18/5

LL Cool J "It Gets No Rougher"
Sleazy McQueen "I Keep Forgettin'" (Sleazy McQueen re-edit)
Chandra Simmons "Never Gonna Let You Go" (från 1.19 mixas den till 3.47)
Special Ed "Come On, Let's Move It"
A Tribe Called Quest "Go Ahead In The Rain"
Man Parrish "Hip Hop Be Bop"
Lisa Lisa & Cult Jam "I Wonder If I Take You Home"
Public Enemy "Caught, Can We Get A Witness?"
Big Daddy Kane "Nuff Respect"
Neneh Cherry "Kisses On The Wind"
Tensnake "Reckless With Your Love"
Queen Latifah "Come Into My House"
Sagat "Fuk Dat - Raw Mix"
DSK "What Would We Do"
Doug Lazy "Let It Roll"
Soft House Company "What You Need"
Monie Love "Grandpa's Party"
Bomb The Bass "Don't Make Me Wait"
Paul Hardcastle "Rain Forest"
Elijah Collins & Tee J "Holy Smokes"
Wink-D "Get Busy"
K-9 Posse "Ain't Nothin' To It" (Mighty Mi Mix) N.W.A. "Something 2 Dance 2"
Ice-T "Reckless"
Roxanne Shante "Wack It"
Eli Escobar "Work It"
Tensnake "Something About You"
Santi "Ghetto Economics"

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista