1 av 2
Lune. Foto: Joanna Nordahl
2 av 2
Sound of Arrows Foto: Mikael Dahl

Lune & the Sound of Arrows

Live: Peace&Love, kl. 16.00 den 28 juni på Tropicoscenen.
Lyssna: lördagen den 30 juni, kl. 12.03

The Sound of Arrows är två killar från Gävle som bjuder på datoriserad, åttiotalsslickande synthpop. Duon bildades vintern 2006 då kompisarna Stefan Storm och Oskar Gullstrand kom på idéen att göra en julsång tillsammans. När sången var klar bestämde de sig för att göra fler låtar tillsammans och en av dem var Narrow Escape - en låt som gav killarna skivkontrakt. År 2008 gjorde the Sound of Arrows debut med EP:n Danger och i november 2011 kom äntligen det efterlängtade albumet Voyage. Albumet hyllades av bland annat Fredrik Strage som beskrev det som ”Pet Shop Boys sperma har inseminerats i en enhörning som fött en knubbig My Little Pony som galopperar över regnbågen”.


Lune
är en skapelse av musikern, textförfattaren och artisten Linnéa Martinsson. Och låtarna är skrivna och producerade tillsammans med producenterna Adrian Lux och Carl-Michael Herlöfsson. Linnéa Martinsson har även varit med om att skriva och sjunga på monsterhiten Teenage Crime och låten Private Admission som är med i dokumentären Take One om Swedish House Mafia.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista