Anders Fridén är antagligen den störste artist vi haft på besök i Kronologen.
MUSIKGUIDEN I P3 MED JENNY SETH

Kronologen med Anders från In Flames: "Vi gjorde intervjuer på knackig engelska och försökte förklara vad fan vi höll på med"

Måndagens Kronolog är inte bara whiskeykännare och stor i Japan. Han är en av de största inom melodisk dödsmetal sen nästan TVÅ DECENNIER. Anders Fridén, frontman i In Flames, berättar om karriären från början till slut. Och spelar en helt ny remix av en In Flames-låt.

Lyssna på hela Kronologen-intervjun här:

Eftersom ni var så duktiga och fullständigt bombade oss med frågor hann vi bara ställa en bråkdel av dem i den ordinarie intervjun. Därför bad vi Anders att stanna kvar lite extra och svara på några frågor till. Stort tack till alla er som bidrog!

För dig som vill sätta dig in i In Flames digra katalog, eller bara peppa lite extra till intervjun bad vi vår rockexpert Håkan Persson att sätta ihop en spellista med sina tio favoritlåtar: 


Lyssna också på:

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista