Storsjöyran - Sommarsession tävlar ut biljetter till två lyckliga personer.
MUSIKGUIDEN I P3: SOMMARSESSION

VINN BILJETTER TILL STORSJÖYRAN!

Vill du se Patti Smith, Glasvegas, Lars Winnerbäck, Thåström, Laleh, The Hives, Melissa Horn, Anna Terheim och Rebecca & Fiona live på kommande Storsjöyran, men saknar biljett?

Musikguiden i P3: Sommarsession ger dig nu chansen att vinna två biljetter inklusive campingplats till årets upplaga av Storsjöyran. För att kunna vinna biljetterna måste du svara rätt på den här frågan:

Musikguiden i P3: Sommarsession bjuder på torsdag på en unik spelning på Storsjöyran med Linnea Henriksson i teatersalongen. Vilket år medverkade Linnea i Idol och på vilken plats kom hon på?

Maila ditt svar till p3sommarsession@sverigesradio.se och glöm inte att skriva ditt namn och ditt telefonnummer så att vi kan få tag på dig om du vinner. Observera att tävlingen bara gäller själva biljetterna till festivalen, eventuell resa till Storsjöyran får den som vinner själv ordna och bekosta. Vi vill ha ditt svar senast nu på måndag kl 10:00.

Lycka till!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista