Sommarsession ger dig chansen att gå på Pride! Foto: Pride Stockholm
MUSIKGUIDEN I P3: SOMMARSESSION

VINN BILJETTER TILL PRIDE!

Vill du se Loreen, Erik Saade, Jedward, Lena PH live? Vill du uppleva en fantastisk folkfest mitt i Stockholm? Vinn biljetter till Pride! 

Musikguiden i P3: Sommarsession ger dig nu chansen att vinna två biljetter till Stockholm Pride. För att kunna vinna biljetterna måste du svara rätt på den här frågan:

Musikguiden i P3: Sommarsession bjuder på torsdag på en unik spelning på Pride med Mattias Andréasson och Thomas Stenström på Stora scenen kl. 17.30. Mattias var med i Melodifestivalen med låten Förlåt mig. Vem har skrivit låten?

Maila ditt svar till p3sommarsession@sverigesradio.se och glöm inte att skriva ditt namn och ditt telefonnummer så att vi kan få tag på dig om du vinner. Observera att tävlingen bara gäller själva biljetterna till Pride, eventuell resa till Stockholm får den som vinner själv ordna och bekosta. Vi vill ha ditt svar senast nu på måndag kl 11:00.

Lycka till!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista