I våras släppte tvillingparet Miranda och Elektra Kilbey - Saint Lou Lou - fina "Maybe You", som nu gör sig minst lika bra i disco-skrud.
MUSIKGUIDEN I P3 MED JENNY SETH

SVEPET: Nytt med Ansiktet, Saint Lou Lou, Kelly Rowland och A$AP Mob

Ansiktet - För stor
5:36 min

Varje dag startar Musikguiden i P3 med Jenny Seth med en halvtimme full av nya låtar. Allt från premiärer av stora singlar till det bästa vi på redaktionen har hört under dagen.

Och vi sparkar igång det hela med Ansiktets dagsfärska släpp. Otroligt snuskig, eller bara modern? Jenny Seth och Marcus Morey-Halldin vet mer. 

Kelly Rowland, vars Motivation blev en stor hit i fjol, har nu teamat upp med Lil Wayne igen för nya singeln från kommande skivan.

En liten smyglyssning blev det också på en ny låt av Calvin Harris och Florence Welch som hördes för första gången på brittisk radio idag. Blivande superhit?

Svensk-australiensiska enäggstvillingarna Miranda och Elektra Kilbey fick stor uppmärksamhet i bloggosfären i våras, när deras finstämda Maybe You släpptes. Nu har det kommit en discofiering av originalet, signerad Good Night Keaton - som för övrigt är Miami Horrors trummis Aaron Shanahan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".