Markus Krunegård. (Foto: Scanpix)
MUSIKGUIDEN I P3 MED JENNY SETH

SVEPET: Krunegård-premiär och nytt med Christina Aguilera och Nicki Minaj & Cassie

Varje dag startar Musikguiden i P3 med Jenny Seth med en halvtimme full av nya låtar. Allt från premiärer av stora singlar till det bästa vi på redaktionen har hört under dagen.

Vi började med den sjuka nya singeln Markus Krunegård - Vi Dansar Bättre Utan Kläder. Skevt och nervigt som vanligt, men kanske ovanligt synthpoppigt.

Vi lyssnade på Your Body, nya singeln från Christina Aguilera. En maffig historia, skriven av svenska superduon Max Martin/Shellback, och där Xtina verkar ha skippat sexrobotrösten från Bionic och blåser på med sina röstresurser.

Vi fortsätter med nytt från Nicki Minaj, som slagit sig ihop med Cassie på nya spåret The Boys för en utskällning av det manliga släktet.

En av höstens mest hypade skivor är Bat For Lashes The Haunted Man. Äntligen är den första officiella singeln här - en av helgens mest ombloggade låtar.

Hör hela veckans första Svepet här:

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".