1 av 3
STÖRST OCH BÄST. Vitvalen. (Foto: Scanpix)
2 av 3
STÖRST. Hästpojken, Rihanna, Icona Pop, Darin, Kate Boy och Britney. (Foto: Scanpix)
3 av 3
BÄST. Stor, Haim, Solange, Big Boi, Jessie WAre och Lorentz & Sakarias.
MUSIKGUIDEN I P3 MED JENNY SETH

MÅNADENS VAL: Störst och bäst i november

Hej då november! Det är dags för Musikguiden i P3 med Jenny Seth att sammanfatta månadens guld i det vi brukar kalla för Månadens Val. Vi börjar med en halvtimme med de största hitsen, internationellt så väl som hemma i Sverige. Och efter det ägnar vi en hel timme åt låtarna som vi gillat allra mest här på redaktionen.

Dom ondskefulla syntharna i anonyma gruppen Kate Boys Northern Lights kommer nog hjälpa till en hel för att få upp låten på topplistorna.

Ett återanvänt “It’s Britney, bitch!” och succén är ett faktum. Vi kommer nog få höra Will.I.Ams och Britney Spears Scream & Shout en hel del gånger nu under vintern.

Publikfavoriterna Aki och Kapten Röd måste ha slagit något sorts internet-rekord i helgen med nya låten När Solen Gått Ner.

Linda Pira känns som en självklar stjärna när hon gästar Stors Rom & Kush.

En av våra bästa låtar från året är L.A.-trions HAIMs Send Me Down.

”Nej, man kan inte döpa en låt till AK47” tänkte vi och fick ångra oss snabbt. En av de bästa låtarna på sistone är nämligen The-Dreams låt med just det namnet.

Alla månadens största låtar lyssnar du på här:

Och månadens bästa låtar lyssnar du på här:

Har vi missat någon pärla? Tipsa och tyck till i kommentarsfältet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista