NYHETSSVEPET

G-Side 4ever!

Drömkombon Cassie och Solange har resulterat i ny låt, Tinashe har fått emodisco-remix och, framför allt, G-Side har återförenats!

Måndag till torsdag 19.30 skramlar vi på Musikguiden i P3 ihop våra bästa låtfynd för dagen och presenterar dem i det vi kallar Nyhetssvepet.

Och vi börjar i Alabama där någorlunda legendariska duon G-Side har plockat upp tråden igen. "4ever" är första låten dom släpper i denna andra andning och det låter precis lika bra som vanligt.

R&B-favoriten Cassie har slagit sig samman med Solange, alltså Knowles, alltså Beyoncés syrra, på nya låten "Indo". Cassie sjunger och Solange både producerar och släpper. Kan det inte alltid gå till såhär?

Jo_Def är Samirs bästa fynd 2013, den amerikanske producenten som knappt har något följe online, gör footwork i hi-fi - alltså - sjukt rytmisk musik som gör sig väldigt bra i lurar.

Vi hör också nytt med Lady Gaga, Slow Magic-remixade Delorean samt Tinashe och Ryan Hemsworths samarbete, i ledsen discoform signerad Samo Sound Boy.