Tina och Simon jagar #viktigastelåten
#viktigastelåten

Vilken är #viktigastelåten i ditt liv?

När refrängen exploderade och du i samma sekund bestämde dig för att flytta och jaga drömmen - vilken låt var det du lyssnade på då? Vi vill veta vilken #viktigastelåten är i ditt liv!

Vi spelar mängder av ny musik och i den här floden av låtar är det lätt att glömma bort hur viktig en enda låt kan vara i ens liv. Det har väl om inte annat all uppståndelse kring Broder Daniels ”Shoreline” visat nyligen.

Under veckan letar vi efter de här enskilda låtarna som varit verkligt VIKTIGA.

Vi vill veta vilken som har varit den viktigaste låten för dig. Låten du träffade din partner till, låten som fick dig att satsa på din dröm, eller helt enkelt en låt som fått dig att må bra i svåra stunder.

I torsdagens program samlar vi upp allt, pratar med er och kör en Spotify-lista med alla bidrag. Se det som ett folkhälsoprojekt - det här är låtarna som räddar liv.

Berätta för oss om vilken som är #viktigastelåten för dig! Säg artist, titel och varför den varit viktig här i kommentarsfältet, eller på sociala medier under #viktigastelåten. Du kan också maila p3musikguiden@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".