Månadens Val, som vanligt, kaskeloten.
Månadens Val, som vanligt, kaskeloten. Vi älskar kaskeloten.
MÅNADENS VAL

Det här är novembers allra bästa låtar

I Månadens Val slår vi på Musikguidenredaktionen våra kloka huvuden samman och summerar det bästa i låtväg från de gångna 30 dagarna. Hör varje redaktionsmedlems favorit här ovan eller klicka dig vidare till hela novembersammanfattningen. 

Tina väljer Stromae, Lorde, Pusha T, Q-Tip, Haim - Meltdown: "Jag får inte nog av den här låten, den har hjälpt mig upp varenda morgon"

Samir väljer Riff Raff, ILoveMakonnen, Mike Will Made It - Syrup In My Soda: "Två av rapens stora kufar berättar rakt upp och ner att gräset inte är grönare på andra sidan. Det här är emo-real"

Sara väljer Willow - Female Energy: "Även om det varit mycket prat om hennes flummiga citat den senaste tiden, så hoppas jag ärligt att hon fortsätter på det här spåret med grym musik"

Marcus väljer Taylor Swift - Blank Space: "Det här är en perfekt poplåt som är en riktig pärla och som redaktionens Swiftie så måste jag ju välja denna"

Kajsa väljer 1987 - Bomb: "Rastlöshet i höstmörker, en text som skvallrar om livsstress, det här är min bästa novemberlåt"

Simon väljer Solen - Glöm Bort Mig Nu: "Det är nånting som jag har letat efter, utan att veta vad det är, tills den här låten gick på i lurarna"

Lautaro väljer HNNY - 12.00: "Soundtracket till en fantastisk helg på landet"

Lyssna på hela Månadens Val med novembers bästa låtar här

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".