Chatten om SKRYT!

ÅÅÅÅÅhhhh det här är min son, och han har precis fått körkort. Tänk att han har blivit så stor. Det var ju inte särskilt länge sedan han gick runt i blöja.

Tack för alla grymma och pinsamma berättelser! Här kan ni som missade chatten läsa om vad som hände.

Ronnie Ritter - moderator: Hej och välkomna till Nannes chatt i P4! Vad är det egentligen okej att skryta om när det kommer till barnen? Vad säger ni som är föräldrar och vad säger ni som har föräldrar som gärna peppar och berättar om allt ni är så bra på? Var går gränsen?

13:10, 4 maj 2012

<

Misspinglan: misspinglan Jag skulle vilja lyssna på #nanneip4live, men jag kan inte. Sitter fast i skolan ett bra tag till. Ork..

13:15, 4 maj 2012

Est-Elle i Stocksund: Alla är ju individer och får stå för sina egna bra sidor. Vad som en del tycker är bra, anser andra värdelöst. Så ta det lugnt med skrytet, du som är förälder. Det KAN ju förringa dig själv som person. Att vara förälder är inget unikt och att ha duktiga barn är heller inget unikt. Vem avgör om någons barn är bättre än andras. Skryt inte runt om dina barn. Ta hand om dem istället och säg ditt beröm direkt till dem istället.

13:17, 4 maj 2012

<

Kristina: Hej på er ! Vår kompis Björn var på föräldramöte med sin 16 - åriga dotter. Då ska man ju gärna presentera sig ...... då reser han sig upp och säger: "Hej, det är jag som är Louises mamma ....." Snacka om att dottern sjönk ner i stolen .... ilröd i hela ansiktet ..... Ha nu en härlig helg på er ! Ni är bäst ! Kram

13:24, 4 maj 2012

Mådan: Vi äter middag med dotter och hennes nyfunna pojkvän. Min man säger skämtsamt: jaha du, du sov näck med vår dotter i natt (vilket gubben inte alls hade koll på). Grabben lägger sakta ner besticken och svarar artigt med högrött fejs: hrrum jaa jag har visst gjort det. Jag trodde dottern skulle dö vid bordet. Men själv vet jag inte vad som blev mest pinsamt. Gubbens kommentar eller att fra ben svarade så ärligt. Meen vad vi har skrattat åt detta efteråt.

13:33, 4 maj 2012

<

det är så pinsamt :): min pappa ska alltid börja prata dalmål på våran( ica ) mataffär.och fråga efter rullptrappan. jag vill åka rulltrappa vart är den? det är bara det ,detfinns ingen rulltrappa där .vi bor i stockholm fattarö va pinit

13:34, 4 maj 2012

Wilma: Detta är det värsta min pappa har gjort: Vi skulle gå på stan och han träffade några kompisar så utbrast en av kompisarna men Peter du har ju pappa papper kvar i byxorna då har han gått på stan i en timme med papper hängande utanför byxorna!;)

13:34, 4 maj 2012

<

Lena: Hej Nanne! Har två vuxna söner som skäller på mig när jag pratar babyspråk med dem. Ha ha. Det bara blir så ibland. En annan sak nu. Hörde om ett Roller Derby. Kan du inte spela Roller Derby med Leon Russell. En av mina favoriter med honom. Oj vilket tryck i den låten. Tack för jättekul program. Rock on/kram Lena

13:34, 4 maj 2012

Marianne: Visst är det hopplöst när folk man möter på stan bara ska skryta om sina barn och barnbarn. Det intresserar inte mig. Kram och tack Nanne för kul program. Nu står jag och stryker och lyssnar på dig. Du är toppen Kram kram

13:36, 4 maj 2012

<

Lala: Tips till Nanne när hon besöker vargarna i Kolmården får hon boka in sig med bara pensionärer:). Har själv varit där & ingen i min grupp var under 40 ;)

13:36, 4 maj 2012

Anna: Hej Nanne !! Vill bara slänga in en kommentar om kolmården. Vi var där för några år sedan. Då var min 5åriga dotter klädd i sina nya röda jeans. OBS de var knallröda. När vi gick och tittade så var det två tigrar som vart som tokiga. Vår dotter sprang på ena sidan glaset å de följde efter på andra sidan glaset. Hon ville aldrig gå därifrån, hon tyckte att de var så SÖTA som sprang med henne !!! Jag var ÖVERLYCKLIG att det var en tjock glasruta imellan. Se detta som ett tips- släng på dig ett par knallröda brallor så kanske vargarna tycker att du är "ung" !! :)

13:44, 4 maj 2012

<

Susen: I Thailand har jag käkat friterade myror och gräshoppor. Ingen hit kan jag säga. Det knastrade mest mellan tänderna.

14:07, 4 maj 2012

Eva: Pinsamma morsan. När vår dotter Anna fyllde 16 var hon och jag på stan på ett kondis och hämtade en beställd födelsedagstårta. Den ställde jag på taket till vår gamla Morris medan jag låste upp bilen. Glöm inte tårtan, sa Anna. Det var precis vad jag gjorde, den stod kvar på taket när vi passerade centrum och flera trafikljus. Vi fick många tut och vinkningar men vi fattade ingenting förrän en kvinna kom springande på trottaren - Vänta, ni har en tårta på taket! Anna hukade nere på golvet under resan hem, men det var ju så dags.

14:48, 4 maj 2012

<

Leif: Nanne, du passar utmärkt som programledare då du inte lagt dig till med några divalater. Dessutom så saknar du inte humor. Det är ju alltid ett plus. Fortsätt på den inslagna linjen så funkar det nog i fortsättningen också.

14:48, 4 maj 2012

Jennifer: När jag spelade en innebandy match så skulle jag springa o ta bollen men så var de en motståndare ivägen med sin klubba som jag sprang på och flög ca. 4-5 meter.. De va inte jätte pinsamt men de var ändå pinsamt när de väl hände;) kramar Jennifer 13år. Ps. Ditt radio program ääääger precis som du!:)

14:48, 4 maj 2012

<

Kitty: Quads, inte roller blades. ;) Till skillnad från roller blades har dessa inte hjul på en linje/rad utan två fram och två bak.

14:49, 4 maj 2012

Ronnie Ritter - moderator: Tack för den här gången alla som har varit med! Stor kram från alla oss på Nanne-redaktionen! Ses och hörs igen nästa vecka!

15:09, 4 maj 2012

<
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".