11 maj

Bilförarna biktar sig i Nanne-chatten

Christer Lindarw om en berest mus och andra bilhistorier
1:31 min

Vad är det KNÄPPASTE ELLER ROLIGASTE du gjort eller varit med om i en bil? När Nanne ställer ställer frågan i Nanne i P4 svarar ni så här.

Klicka på läs mer för att läsa om arga damen och killen som fick en allergisk reaktion av lite för mycket Wunderbaum.

Alöf Svensson: Ett fruntimmer som körde bil och samtidigt pratade i telefon, stannade mitt på ett avsmalnande övergångsställe för att släppa av en passagerare. Var inte det fruntimret med när vår herre delade ut hjärnorna eller var hon körkortslös? Gissa om förarna i bilarna bakom ställde sig på tutan.

13:10, 11 maj 2012

<

Rocktant: roligaste jag gjort i en bil de var för två år sen när jag och min kompis sov på en parkeringsplats på festivalen i Mohed i tre dagar. Bilen var en lite tvåsitsig Peugot Caddy. Helt underbart. Vi så (over the) Rainbow, Deep Purple och Sebastian Bach. Sa jag att vi är två damer på 40+! Bildbevis finns

13:20, 11 maj 2012

Ronnie Ritter - moderator: Hej vad snabba ni är på hänga på! VÄLKOMMEN TILL CHATTEN! I dag vill veta alla detaljer om det knasigaste, knäppaste och roligaste ni gjort i en bil! Kom igen HIT US!

13:21, 11 maj 2012

<

Maria: Äntligen får jag chansen att berätta om det som hände svärföräldrarnas bil för något år sen. Bilen var svårstartad och gick "segt" och de kunde inte hitta felet. När de efter en tid hade in den på service fick sig bilmekanikerna ett gott skratt. En mus hade boat i luftfiltret. De verkar trivas i bilar med tanke på tidigare historia om musen under baksätet. Tack för trevligt program!

13:24, 11 maj 2012

joakim: Hej. Ett tokigt bilminne var när jag jobbade i en värmlands kommun. En av gubbarna hade stoppat in 3 st doftgranar i friskluftsintaget pp ett fordon. När chauffören kom och startade bilden men full fläkt på så komall denna doft farande rak i fejan. Killen sprang ut men fick en allergichock så han hamnade på akuten. Gick trots allt bra.

14:06, 11 maj 2012

<

Ulf Hedlund: Nanne... Är inte Du en såndär Mus i kant. Om inte annat har du kanske haft någon sådan kjol. Appropå musar i luftfilter och baksäten

14:14, 11 maj 2012

joakim: Hej Christer. Såg en av dina shower med After dark på hasselbacken i början av 80-talet. Det är ett oförglömligt minne. Hälsningar från en fd luftgittarist 1984

14:14, 11 maj 2012

<

kerstin almqvist: MYCKET KUL!!! Damen bakom incheckningsdisken, till United Airlines gate i Denver, USA borde fått medalj för att ha varit både smart och rolig, samtidig som hon fick fram sitt meddelande till en arrogant passagerare. En fullsatt flygavgång hos United Airlines blev inställd. Representanten för flygbolaget höll på att boka om en lång kö med resande. Plötsligt gick en ilsken passagerare förbi alla som köade och kom fram till disken. Han slängde biljetten på disken och sa: 'Jag SKA med detta flyget och det SKA vara FÖRSTA KLASS! FÖRSTÅTT?' Damen bakom disken log och svarade vänligt: 'Beklagar, min herre. Jag ska gärna hjälpa dig, men jag måste först hjälpa dem som står i kön. Om du bara väntar på din tur är jag säker på att vi ska kunna ordna något till dig.' Passageraren var inte nöjd med svaret. Han frågade högljutt, så att passagerarna bakom honom kunde höra; 'HAR DU NÅGON SOM HELST ANING OM VEM JAG ÄR?' Utan att sluta le tog damen bakom disken tag i mikrofonen till högtalaranläggningen och sa: 'Mina damer och herrar, kan jag få er uppmärksamhet,' började hon. Hennes röst hördes klart och tydligt i terminalbyggnaden. 'Vi har en passagerare vid Gate 14 som inte vet vem han är. Om någon kan hjälpa honom med att hitta hans identitet, var vänlig kom till Gate 14. Tack.' Tänkte på marks humor när jag läste den här han kan säga de värsta saker men hans sätt att säga det gör att man bara ler och håller med..... Medan folk bakom i kön vred sig av skratt, stirrade den arga kunden på damen med en genomträngande blick, grimaserade och ropade högt: 'FUCK YOU!!!' Utan att blinka log damen och sa: 'Beklagar, men du måste ställa dig i kö för det också! Gilla ·

14:24, 11 maj 2012

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".