1 av 2
Björn ranelid rappar Foto Bertil Ericson / SCANPIX
2 av 2
Annika Jankell kan inte förstå hur man kan bli upprörd av Ranelids låt. Foto: SR

Ska man få ställa upp med vad som helst i Melodifestivalen?

2:49 min

Nanne tycker att Björn Ranelid tycker att han sätter sin prägel på samma sätt som rappare vilket hon fått mycket skit för.
Vad säger ni om det här?

Jesper: Hej och välkomna till dagens chatt i Nanne i P4. Skriv in och tyck till om Melodifestival och Eurovision Song Contest. Är det ingen ordning längre eller är det bra att allt från monsterrock till poesirapp får vara med?

11:20, 25 maj 2012

<

Helene: Hej Håller med att gårdagen var ingen bra låt, och Loreen har varit mycket bättre!! Alla ska få vara med men ibland undrar man ju vad det finns för musik i vissa land om det här är det bästa dom har skickat. Ryssland eller Irland vinner :)

13:34, 25 maj 2012

Jesper: Annika Jankell kan inte förstå hur man kan uppröras av Ranelids låt i Melodifestivalen. Vad tycker du?

13:48, 25 maj 2012

<

Radioten Ajta: Har sett en mkt bättre Loreen men OK ändå. "Tant gänget" vad har det i mello att göra??

13:52, 25 maj 2012

bobo: Tycker att det fanns en del bra låtar igår men så mkt skit! Speciellt de tre programvärdarna är ju så dåliga att man faller i gråt!!! Sen vill jag bara säga att jag njuter av att lyssna på er. Bor på Rhodos och försöker lyssna varje fredag. I dag är det nog det bästa program hitillis//hej

14:00, 25 maj 2012

<

Håkan Torstensson: Problemet är väl att är att dom som ställer upp knappast kan kalla sig kallar sig schlagersångare/sångerskor då dom sjunger till bakgrunder, det kan närmast liknas vid en gigantisk karaokefestival. Det finns varken en orkester eller dirigent så det är svårt att ta denna "karaokefest" på allvar. Tillbaks med orkestern och förbjud autotune. Håkan, Fjällbacka.

14:00, 25 maj 2012

Elisabeth: Fantastiskt med årets bredd av olika uttryck. Äntligen börjar melodifstivalen utvecklas. Hoppas verkligen att nästa år blir minst lika bred.

14:22, 25 maj 2012

<

Kenth Wahlberg: Låt mej först säga att jag älskar att höra ditt program speciellt idag med ett gäng i mun på varandra tjattrande kvinnor, roliga är ni också, naturligt och avspänt. Jag tycker om när länderna använder en del av sitt musikkulturella arv i sin musik men den rena folkmusiken är nog ute och man måste nog 'poppa' till musiken lite.

14:48, 25 maj 2012

Eurovision: Loreen är fantastisk men hoppas verkligen att hon ändrar tillbaka till sin ursprungliga version! Förstår inte varför man ändrar låten. Hörde att man ändrat för att lägga till det lilla extra men det är helt tvärtom! Det är den ursprungliga versionen som vann som är speciell och fräsch! Loreen blir etta och gummorna tvåa!

14:48, 25 maj 2012

<
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista