1 av 6
Anne-Lie Rydé tar det coolt och Nanne Grönvall och Kjerstin Dellert jämför kroppshyddor. Foto. Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
2 av 6
Nannelie i P4. Nanne Grönvall och Anne-Lie Rydé får blommor efter sista sändningen för säsongen. Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
3 av 6
Kram på Kjerstin Dellert från Anne-Lie Rydé. Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
4 av 6
Kram kram på Kjerstin Dellert från Anne-Lie Rydé. Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
5 av 6
Ann Ibelius aka "Ibban" smaskar popcorn i kulisserna. Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
6 av 6
Nanne Grönvall och producenten Johanna Fellenius riggar inför livesång. Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
1 JUNI

Nu tar Nanne i P4 glamourexamen

4:03 min

Vilket är bästa sättet att få till en krypande känsla av obehag i en film? Nanne frågar regissören och skådespelaren Rafael Edholm som snart har premiär på filmen ”Mörkt vatten”.

Operastjärnan och teaterchefen Kjerstin Dellert kommer på besök och Nanne undrar hur sannolikt det är att hon kan göra karriär som operasångerska.

Är det hans livs roll att spela huvudrollen i Fantomen på Operan i London? Nanne frågar Peter Jöback.

Och så funderar Nanne på om den senaste trenden podpads för ett mer bekvämt festivalliv, kan vara något för henne som just fyllt 50 år. Vilket förstås förutsätter att de är högklackssäkrade.

Får man bete sig hur som helst i biosalongen? Vad är det värsta du har varit med om! (Och gjort?) Skriv och berätta på chatten som drar igång klockan 12.00! Eller mejla redan nu till nanne@sverigesradio.se

OBS OBS OBS!!!

Den som har ögonen med sig i grenen kan dessutom kanske vinna en glamourkopp? Nanne har en eller två kvar och i dag är det ju sista chansen!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista