Nu händer det grejor!

Då var det dags för dag två i Bostadsfrontens granskning av bostadssituationen i Göteborg. Gårdagen var hektisk och idag avslöjade vi hur  att få en lägenhet på Boplats (om man INTE har en familjemedlem som jobbar som uthyrare på kommunen. Se lite längre ner på sidan.) 

Dessutom har flera av er hört av sig med tips på andra oegentligheter. Främst handlar det om fiffel med lägenheter och det verkar som om vi på Bostadsfronten har en hel del att undersöka. Kommer att bli kul!

Men när det gäller dagens schema ska jag först och främst försöka få till en intervju med folk på Poseidon kring material som jag luskat i. Resultatet får ni höra i radion och läsa här imorgon bitti!

Till dess: håll utkik här och på twitter (P4Samir heter jag där) för det senaste som händer under dagen. Och är det något du tycker verkar skumt, orättvist eller bara fel så hör av dig. Allt ska undersökas! Och resan har bara börjat.

/ Samir

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".