Kontaktannons

Vi fick ett mail från Kim som skriver så här:


Tjenare!

Jag har ett litet problem som jag behöver eran hjälp med.

Jag har spelat tv-spel sedan –94 då min far skaffade ett Super Nintendo, och då var jag 4 år gammal. Har varit otroligt fäst vid tv-spel och allt vad det innebär sedan dess, och det är mitt tveklöst största intresse. Problemet jag behöver hjälp med? Jag känner ingen, INGEN, med ett riktigt tv-spelsintresse. De jag känner som spelar någon form av tv-spel sitter antingen och spelar World of Warcraft under alla deras vakna timmar, eller spelar endast spel som Call of Duty eller Battlefield. Ingen fel med varken WoW ,CoD eller Battlefield, jag har själv spelat dem allihopa. Det jag dock saknar är någon att få “nerdgasms” med. Någon att snacka kommande titlar med, någon att sitta och räkna sekunder med till 11.11.11, att snacka klassiker med, att bara snacka spel i allmänhet med! Så, det jag behöver er hjälp med är att få tips om var man kan hitta den sortens personer som har ett genuint intresse för spel och allt därikring, inte bara ett intresse för specifika titlar.

Tack för ett asbra program, jag hoppas innerligt att ni håller igång så länge Sveriges Radio existerar!

Kim

Vill du kanske bli Kims nya nerdgasmkompis? Eller har du tips på var man kan hitta likasinnade? Hör av dig till p3spel@sverigesradio.se så ser vi till att meddelandet kommer fram!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".