Tjusig design a la P3! Den här kan bli din om du svarar rätt på Samsons Spelquiz!

P3 Spel: AddOn S02E08 - Roligast på Youtube

P3 Spel Add On den här veckan gör sitt bästa för att få dig som lyssnar att dra på smilbanden! Vi snackar tokroliga spel som Portal, Monkey Island och Battlefield: Bad Company 2.

Tejbz tipsar dessutom om den isländske gameplaykommentatören Birgirpall som får tittarna att garva genom att rida häst i GTA, äta kakor i Bioshock och slarva sig genom hjärntransplantationer.

Angelica har äntligen hittat ett indiespel som lyckas nå fram till Tejbz känslomässiga sida. Spelet i fråga är självbiografin Dys4ia   som handlar om känslan av att inte höra hemma i sin egen kropp. Inte något traditionellt speltema, vi vet, men desto mer intressant!

Rätt svar till Samsons Spelquiz e-postar du kvickt iväg till p3spel@sverigesradio.se så kanske det blir just du som blir ägare till en P3-tygväska!

P3 Spel Add On med Tejbz och Angelica finns att ladda ner från P3 Spels hemsida, och för dig som prenumererar kommer avsnittet direkt i feeden.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".