Den 17/2:

Tjuhuu!

Nu är äntligen jag tillbaka igen. Tacka mej senare för att jag är sååå grymt bäst!

Grejen är ju den att när jag kollade på melodifestivalen kom jag på att alla som är med är typ sämst! Jag skulle ju kunna göra det så sjukt mycket bättre! Jag har ju liksom allt, eller hur!?
Jag sjöng på en grej i skolan för ett tag sen o typ alla tjöt för att jag va såå sjukt bra! Så jag har ju rösten och så och jag skulle lätt kunna bli the hottest person ever!

Om det nu skulle va så att jag inte kommer med i melodifestivalen om jag söker dit, så skulle ju bara pappa kunna betala dom lite typ, för han är sjukt rik. Jag får typ allt jag vill. Fast det har ju kanske lite med att göra att jag är hans ängel. Tihihi!

By the way så måste jag dra och kolla på Gossipgirl nu. Det är den bästa serien ever! Jag typ dör när jag kollar på det! Men som sagt, jag måste verkligen dra nu! Så ha det bra alla beundrare! Ni vet att ni älskar mej!

xoxo/Sofi

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista