Den 24/2:

Hej asså tja!

Min vecka har seriöst varit helt crazy! I måndags va jag ju tvungen att fixa naglarna och sen va jag tvungen att typ springa hem från salongen för att inte missa Lipstickjungle. Fattar ni hur PINSAMT det va att springa över stan! Alla typ glodde och så mötte jag Snygg-Anton och hans kompis Dave på vägen! Jag höll seriöst på att smälla av!!

Sen i tisdags va jag på en sån där sminkkurs, i onsdags va jag tvungen att fixa naglarna igen för mina stackars nagelband började nästan kännas torra! Jag måste ju behålla min perfekta utsida liksom, daah!

Sen i torsdags va jag ju på stan med mina urgulliga girls! Vi rockar typ stan! Aa, speciellt jag då. Alla kollar verkligen på oss när vi går förbi, men det är ju ganska självklart! Vi är ju liksom the one i stan, bäst typ! Plus att jag är känd... typ... aaa, snart i alla fall!

Resten av veckan gick åt till att typ... prata i telefonen! Vi har seriöst skitmycket att prata om. Som ni ser är jag en upptagen kvinna! Finns ju risk att man blir bränd typ, eller utbränd kanske det heter.

Men i alla fall, nu måste jag lägga en inpackning, innan mitt perfekta Hollywood-hår blir förstört! Tänk vilken mardröm att håret skulle bli stripigt. Så man typ var tvungen att gå med en keps på huvet - som det står Tupac på (apgarv) NOT! Aldrig in my life liksom!

Pusspuss//Sofi

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista