Den 24/3:

Hello fans!

Vissa människor är bara såå överdrivna och tror att dom är bäst i hela världen eller nåt!

Som idag på musiklektionen. Allan, aa våran musikmajje asså, höll på att hjälpa mej och mina girls att fixa gitarren som va helt sjuukt ostämd. Den gjorde så att det lät som om jag sjöng falskt! Precis som om jag skulle sjunga falskt, duuh!

Men i alla fall, helt plötsligt dissade han oss totalt och gick till Mira istället. Hon har typ fått för sig att hon kommer bli nya Andreas Wilson eller nåt. Hon håller på att skriva en egen låt och grejer och tror säkert att hon kommer bli känd. In your dreams Mira!

Och det värsta är inte att hon tror att hon kommer att bli nåt, hon sjunger inte ens. Hon rappar! Som om hon skulle kunna bli nya... vad är det hennes idol heter nu igen? Tupac, tror ja han heter! Om man ska rappa måste man väl ändå ha liite attityd och stil. Jag menar, Mira har ju inget av det. Haha, asså det är ett skämt att hon ens försöker!

Jag och mina girls däremot, vi är bara sååå bra! Vi tänker spela in en skiva snart, så håll öronen öppna efter våran första singel!

Pusspuss//Sofi

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista