Projektet Alltid Nyheter avslutas

Khadaffis fall, Juholtaffären, prinsessan Estelles födelse, Herculeskraschen och Saudiaffären.

Det är några av de nyheter som dominerat nyhetskanalen Alltid Nyheter under de nio månader projektet pågått. Vi började sända i oktober 2011 och idag avslutas projektet som planerat. 

Målet med Alltid Nyheter har varit att du som lyssnar ska känna dig uppdaterad och att vi berättar vad som händer i Sverige och världen så snabbt det bara går, så fort vi har en nyhet tillräckligt bekräftad. Målet har också varit att ha en vidare tolkning av vad som är en nyhet, att gå lite utanför de traditionella nyhetsspåren samt förmedla nyheterna på ett lite nytt sätt. Detta har vi gjort i tätt samarbete med Ekot och Sveriges Radios olika lokala kanaler och genreredaktioner.

Nu ska vi utvärdera hur vi lyckats och se vilka erfarenheter vi ska ta med oss i den fortsatta utvecklingen av nyhetsverksamheten på Sveriges. Företagsledningen beslutar senare på vilket sätt det ska ske och om kanalen kan återuppstå i någon form i framtiden.      

Hoppas att du som lyssnat har gillat det du hört.

Du som inte hunnit lyssna på kanalen, har fram till kl 19 på dig! Lyssna här: www.sr.se/alltidnyheter

Mvh

Markus Boger, projektledare och ansvarig utgivare Alltid Nyheter

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".