15/6 07:37 Längdskillnaden kan vara ett problem

Danmark förlorade alltså till slut och  Skönt. Däremot börjar jag vackla när det gäller min analys angående England som jag menade var ganska okej mot USA ändå i den meningen att en VM-turnering i min bok ska startas långsamt. Men nu har jag tagit del av engelsk media i massor och faktum är att lejonen fullkomligt slaktas för matchen mot staterna. Inte ens Wayne Rooney går säker längre efter att ha hyllats förbehållslöst i ett års tid. Plötsligt kan han "inte skapa chanser på egen hand." Dessutom menar många att Fabio Capello tappat greppet och att England spelat som skit ända sedan slutdelen av kvalet.

Jaja, vi får se. Det går förstås inte att blunda för att

Oddevold fick överraskande stora problem mot Skärhamn trots att tränare Lien skakade av sig magsjukan och kom till matchen. Peter Zwetsloot Isaksson tyckte att materialarens goda mackor efter matchen var det mest positiva som laget kunde ta med sig från Tjörn, förutom de tre poängen då möjligen och det får sammanfatta Oddevolds form just nu. Den är inte riktigt bra och för den som såg  (vilket jag gjorde) var det jämna resultatet en överraskning även om Skärhamn förstås fått in några bra killar sedan dess.

Bättring mot Kinna på torsdag?

Då får i alla fall Tom Ekliden vara med igen. Tydligen lyckades Skärhamn förhandla in i dealen med IKO att om Ekliden ska spela i matcherna mot oss, ja då ska vi ha en rejäl slant med pengar extra. Därför fanns Ekliden inte med igår. Märkligt avtal (eftersom det inte är ett lån) men ganska smart av öborna som höll på att knipa en poäng.

/SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".