18/6 10:11 Wilson i Nyhetstimmen

Efter klockan 11:00 dyker David Wilson (LSK:s tidigare tränare) upp i Nyhetstimmen. Han ska prata om det engelska landslaget och om mediebevakningen. Det blir kul. Wilson är inte särskilt imponerad av de engelska tabloiderna och journalistik av  Han tycker dessutom att Sverige (Expressen och Aftonbladet) apar efter.

 över det egna lagets spel igår, när jag pratade med honom tidigare. Tahini kan nog bli mannen som skjuter Oddevold till ettan men det gäller att de vinner de jämna matcherna också. Att slå Kinna med 5-0 är bra och snyggt och allting men om Oddevold inte klarar av att besegra Karlstad och Gunnilse den här säsongen blir det troligen inget avancemang ändå.

Den tidigare LSK-spelaren, tillika min studiekamrat från journalisthögskolan, Fredrik Lindstrand  också om VM. Ingen förståelse för Vuvuzelan där. Han borde lyssna på Sveriges Radio mer, vi vet

/SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".