24/11: Cobrastyle

Viktor Fasth beskriver sig själv som en ishockeymålvakt som kombinerar den stående avvaktande stilen med den så kallade "butterflystilen". En gång stod han i mål i Tvåstad Cobras. Namnet skvallrade om hur långt från verkligheten somliga i den organisationen befann sig och det skulle så småningom bokföringen också visa. Men det blev ett bra avstamp för Fasth som nu är höstens man i Elitserien (även om han faktiskt inte fick stå igår).

Igår pratade vi mycket om Fasth i  Dennis Fredriksson kunde inte sluta skratta åt Tvåstad Cobras.

Programmet var bra och tempostarkt i övrigt. Ämnen avhandlades i rask takt - Kropps, Zlatan, Lena Maria Klingvall - och allt funkade bra förutom att jag rörde ihop resonemanget om handbollens EM och World Cup innan jag i slutet hann rädda situationen i tid för att undvika arga samtal.

Det händer ofta att folk ringer till redaktionen under sportsnacks gång för att påpeka saker som vi borde prata om istället. Det är kul. För dig som vill påverka innehållet finns alltid puls.vast@sr.se

/SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".