25/11: ... och det är inte allt

Kollegan Joakim Jacobzon levererade igår följande nyhet:

Namnen är betydligt intressantare än vad som tidigare uppbringats, enligt min bedömning.

David Stridh vore ett gigantiskt tapp för Skoftebyn om han bytte klubb nu efter uppflyttningen men enligt samma resonemang skulle han kunna erbjuda just vad Oddevold behöver, dvs en riktigt bra mittback att luta sig emot när det blåser snålt.

Oddevold behöver två saker framförallt allt: En mittback och en mittfältare. Mittfältaren bör också vara fysiskt starkt (han förväntas erbjuda det som Angelo Vega saknar i fysik och i klartext betyder det att Oddevold i så fall letar efter en riktig best) och där är kanske inte Jimmie Larsson den rätta. Men Jimmie, som jag själv spelat mot flera gånger, är en talang och en kvalitetsspelare som med rätt träning borde kunna göra ett jobb i division 1. Han har en gedigen fotbollsutbildning från IFK Göteborgs fotbollsgymnasium och är säkerligen sugen på att spela i någon mera flärdfull serie än division IV.

/SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".