26/11: Mellan osannolikt och omöjligt

”Lundqvist ska göra målen”
2:49 min

Vänder det för Vänersborg ikväll? Jonas Berner tror i alla fall att

Vårt bandyorakel Bengt Israelsson gav däremot Vänersborg minimala chanser när vi tog upp ämnet i tisdags. Någonstans mellan väldigt osannolikt och omöjligt skulle jag sammanfatta Israelssons bedömning av läget.

Mina källor imponerades inte av David Stridh på Oddevolds träning igår. Vi får se hur det går. Enligt TTELA verkar Stridh ha en vilja att  Annars brukar ju fotbollsspelare vara svåra att locka från framgångsrika lag där de inlett en resa som är under pågående. Men det finns förstås gott om undantag också. Som Jörgen Wålemark som lämnade LSK efter att ha tagit klubben från femman till allsvenskan (han drog till Lilleström innan den allsvenska säsongen startade).

 (Den mannen lyckas alltid sätta sig i win/win-situationer och UEFA (och media) går rätt i fällan)PS. Oddevold kommer att testa fler spelare. Håll koll på bloggen och Radio Västs sportbevakning.

/SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".