30/11: Wilson svarar

följande sätt
0:08 min

Oj.

Oj.

Oj.

Så där sur kan vi inte ha sett José Mourinho sedan

Och jag valde alltså att uttrycka mig på  i PULS igår. Ska vi kalla det för en betydande missbedömning av styrkeförhållandet mellan dessa båda lag? Jag brukar inte vara bestämd på det där viset i dylika sammanhang men fattade ett hastigt beslut igår om att vara det. Rimligen var det sista gången jag gick den vägen i direktsänd radio.

Sergio Ramos är verkligen ingen världsback när han är dålig. Barcelona slet honom i stycken.

Och ska du spela med en ensam spjutspets måste det vara en riktigt riktigt bra spelare i god form. Karim Benzema är ingetdera.

Ingenting kommer i närheten av Barcelonas Tiki-taka. Vissa (inklusive jag) hade nog trott att de hade tappat lite av sin förmåga de senaste två åren men detta var det bästa Barcelona jag sett och något som de inte varit i närheten av på säkert två år. Vilket styrkebesked!

* I ett helt annat ärende får ni här exklusivt David Wilsons svar på spekulationerna som placerat honom i ÖIS. (Enligt footballtransfers hade en säker källa uppgivit att Wilson själv erbjudit sina tjänster till Sällskapet och föreslagit en kombinerad sportchef/tränar-roll).

"Nej jag har inte pratat till ÖIS. Jag har ingen aning om var allt det där kom ifrån, det är nyheter för mig."

/SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".