20/1: Från St. Albans till Rimners

En del intressant hände igår när vi tog ett rejält tag om Silly Season. FCT gjorde klart med en . Grattis till det Ljung, det behövde nog den truppen! Och Oddevold har tydligen haft en viss Erik Biselius på provspel sedan denne själv sökt upp Oddevold och bett om att få komma och visa upp sig. Troligen hade han hört talas om att den tidigare målvakten (en viss Lysekilsbo) umgås ganska intensivt med tankar om pensionering och då finns det som bekant en vakans i Oddevold som skulle kunna bli ett skyltfönster för 20-åringen. Biselius var en het talang i tonåren och besökte både Paris SG:s träningsanläggning och  Arsenals träningsanläggning i St Albans har jag faktiskt själv besökt flera gånger och det är förstås en helt annan historia och ett sidospår men för lite extra trovärdighet i fotbollsfrågor skyr jag inga stilistiska medel.

Ikväll smäller det igen i handbolls-VM och av någon anledning som jag inte riktigt kan spåra är jag i detta läge en grov pessimist. Så brukar det inte vara men ikväll tror jag att Sverige åker på stryk och det blir början på slutet i detta mästerskap.

Kommer ni ihåg att det fanns en tid  Var det ett brott han begick (och det var det förstås enligt den pressetiska lagboken) är det sonat nu får man anta men TV 4:s bevakning känns ganska mycket som en förlängning av handbollsförbundets pressutskick, tycker ni inte det? Men Lövgren är bra, riktigt bra. Och det gäller Axnér och Hellgren också nu när jag tänker efter.

/SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista