24/1: Doder revanscherade sig!

 har en skön rubrik i tidningen idag: "Stordoder".

Dags att be om ursäkt till Dalibor Doder kanske, jag var ju en smula kritisk efter fighten mot Argentina men igår var Doder suverän och idag kan han sannolikt kvittera ut toppbetyg i tidning efter tidning. Fem av fem i GP, det är vad jag noterat hittills.

På lokalnivå kunde vi avnjuta en riktigt bra helg också. Att Kropps, med den senaste tidens dåliga form, negativa rubriker och en färsk skada på Charlotte Brandt,  borta mot Spårvägen måste betecknas som mycket mycket starkt. Skönt för pressade Lennart Ebbinge, vilket framgick i intervjun.

Och  på andra sidan jorden. Om en stund ska jag försöka ringa honom för medverkan i Nyhetstimmen klockan 11. Hoppas att han behagar svara.

Och du som lyssnade på våra sportsändningar igår hörde att vi ånyo kunde ta ett grepp om  som haft en lite besvärlig säsong. Men när vi nu var på plats igen kom en viktig seger!

/SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".