26/1: Sierra LeOne

Jaha, Andy Gray  Ett helt rimligt beslut och dessutom ett viktigt exempel från Sky Sports sida. Nu får vi se vem som tar över på nästa FIFA-spel också.

Att L-O Mattsson nu  får anses som dagens stora knall. Jag har gått och väntat på att L-O ska lämna besked om framtiden men något åt det här hållet hade jag svårligen gissat ens under mina mest fantasifulla stunder.

Nu får han jobba med Mohamad Bangura som redan hunnit bli en kultspelare på Råsunda.

Sierra Leone har inlett kvalet till de Afrikanska mästerskapen  och blir det seger mot Niger (inte Nigeria!) i mars, då L-O räknar med att göra sin första match vid sidan av, ser det riktigt spännande ut inför fortsättningen även om lottningen som gett dem både Egypten och Sydafrika i gruppen känns ganska tuff.

Tillbaka till det engelska: Igår trodde jag verkligen att klockan var slagen för Man Utd när Blackpool öste på underhållande och effektivt och var two nill up en bra bit in i andra halvlek. Men Man Utd visade lite av den där magin de strödde omkring sig runt millenieskiftet och är fortfarande det enda laget i de stora ligorna som ännu inte drabbats av någon förlust under innevarande säsong. Detta trots att laget verkligen inte är lika bra som när de hade den där magin som ett givet inslag i vad de än gjorde.

Nu är de svårslagna på ett väldigt icke magiskt sätt med hjälp av hårt arbete och organisation. Klarar de sig med sin förlustfria svit hela vägen in i mål är det bara att gratulera men lika imponerande som Arsenals -03/04 har det verkligen inte varit och jag är ganska övertygad om att det tar stopp antingen mot just Gunners eller i något av mötena som återstår med Chelsea.

/SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista