29/1: Men against boys

Det hade förstås varit roligt om Viktor Fasth  till nästa säsong. För hans familj, för oss här på Radio Väst och - allra viktigast - för mig som regelbundet bevakar Frölunda och uppskattar en lokal touch. Spelare som Fredrik Johansson, Joel Gistedt och Joakim Andersson har alltid funnits men i år är det plötsligt verkligen tomt och det är en smula trist.

Frankrike var förstås bättre än Sverige på allt igår. I många avseende var det men against boys men Sverige har ändå mycket att vara stolta över. Det tycker både jag och  

Skillnaden mellan ett brons och en fjärdeplats kan nog vara stor i det här läget, för allmänhetens bedömning, för det allmänna intresset och för spelarnas fortsatta övertygelse om att de nu tillhör världstoppen igen. Därvidlag ska vi nog alla vara glada för att det blev Spanien och inte Danmark.

I eftermiddag kan formsvaga Kropps Dam och skadeskjutna Kroppskultur (herr) skådas i Agnebergshallen. Eller också lyssnar du på P4 Väst från 15:03.

PS. Inför matcherna har förresten Lennart Ebbinge  Tydligen ska "Rebeckas kanon mullra" i eftermiddag.
/SE 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".