31/1: Stretford-taktiken gick hem

Efter allt positivt vi sagt om det svenska handbollslandslaget under VM. Låt oss också konstatera att det finns en påtaglig bit kvar till de absolut bästa. Som till de omöjliga mästarna Frankrike till exempel - dit är det en ganska lång väg att vandra.

För Fernando Torres verkar det inte vara en särskilt lång väg att vandra till Stamford Bridge  och om det kan ni höra mig prata  ikväll. Jag sjunger till och med lite grann, vilket får betraktas som ett unikt tillfälle men också något slags lågvattenmärke. Och vid tiden för utsändning av detta magasin gissar jag att Torresaffären är done and done.

Hur kunde Dalibor Doder komma med i världslaget?! My word. Mycket politik där får man anta.

Vi kunde berätta om Zwetsloots fortsatta karriär idag.  och det kan vara den bästa nyheten på hela vintern för kamraterna. En målvakt som man vet var man har är ovärderligt i fotbollssammanhang och med Lysekilssonen vet man att man har honom någonstans i centrum av varje församling, förmodligen inbegripen i ett hetsigt samtal där hälften är ljug och resten rent påhitt.

Nemen skämt åsido. Oddevold hade kunnat värva hur många namnkunniga spelare som helst, hade de inte fått med sig en vettig målvakt upp i ettan kunde det gått åt pipsvängen ändå.

Kul att Stretford-taktiken fungerade också. Det ska vara en Rooney eller en Lysekilsbo för det.

/SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".