1/2: Klubbkänslan ut genom fönstret

Det har varit ett svart dygn för klubbkänslan. Andy "Jag vill bara spela för Newcastle" Carroll och Fernando "Jag har förälskat mig i Liverpool" Torres bytte adress och det vanligtvis svala januarifönstret överhettades under de sista två dagarna. Finanskris någon? Abramovich inte längre intresserad, någon?

I en helt annan dimension meddelade David Leinar igår kväll att det inte blir någon comeback i Ljungskile för hans del och det har blivit en mer och mer förväntad utgång sedan hans besked dragit ut på tiden. Några beslutsamma personer tycks ha samlat upp skärvorna i Örgryte och kanske kan de få ihop ett hyfsat lag ändå. Och alternativet att åka ut till Delsjömotet igen var utan tvekan mera lockande för David Leinar än att sätta sig i en bil och pendla till Ljungskile.

Hörde ni förresten att Torresaffären höll på att inte bli av på grund av att spanjoren vägrade att betala £10 000 för att John Terry skulle visa honom runt på träningsanläggningen?

Oddevold har haft en bra helg. Dybendal är en spelare som bör hålla hög division 1-klass. FCT ligger lågt men kommer förstås från ett annat läge. Just nu har jag svårt att bedöma styrkeförhållandet mellan lagen men jag ber att få återkomma i ärendet.

Andy Carroll-affären såg jag inte komma men annars hade jag rätt på det mesta i  igår. Lyssna gärna.

Självberöm luktar illa, sa någon. Inte då!

/SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".