9/2: Can't control och Wilshere

 Det kallar jag transferbomb.

Dessutom hörs rykten om att AIK kan få tillbaka Obolo i sommar. Det kanske blir en riktigt högkalibrig allsvenskan detta år.

Nya landskamper ikväll och som anglofil har jag Parken under uppsikt förstås där England möter Danmark. England och Sverige är rätt lika i det att båda har fotbollslandslag där skillnaden mellan den bästa och den sämsta är så stor att den troligtvis bara blir marginellt större om du exempelvis inkluderar U 19-landslaget. Jag menar: Gerndt och Ibrahimovic. Är det samma sport de utövar?

I England kan mitt resonemang illustreras med den blivande storstjärnan Jack Wilshere som är fullständigt fenomenal redan nu och som därtill har en outnyttjad potential av enorma mått.

I samma trupp finns Carlton Cole, vars namn låter väldigt mycket som "can't control" om du säger det snabbt. Det är ingen slump./SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".