10/1: Fasth i Frölunda?

Ingen stormatch av Wilshere igår kanske. Typiskt när man hyllar en kille förbehållslöst. Möjligen dignar han under pressen från publiken och journalisterna vilket kan illustreras av vad The Guardian skrev i paus: "Off goes the messiah, Wilshere".

 Det trodde jag inte. I tisdags var hennes agerande ett av ämnena i Sportsnack men att det skulle leda så långt trodde inte någon. Och jag vet inte om jag blir klokare av att titta på videobilderna. Blodet ser jag inte heller? Men men. Surt för Sandra.

Viktor Fasth var det längesen jag nämnde men nu är det dags igen. Häromdagen . Dock är framtiden knappast klarare för det. Min känsla är att han hamnar i en annan klubb till nästa säsong av den anledningen att jag tror att han kommer att ha många alternativ i sommar och då är det långt ifrån självklart att AIK framstår som mest attraktivt (Frölunda är exempelvis intresserat och behöver ersättare för Honken). Lars Gunnar Jansson utsåg honom just till Elitseriens "klart bästa målvakt". Det är ett fint omdöme!

Hur populära är ÖIS i Fotbollssverige nu tror ni? Först ser de till att skaffa fram ett prejudikat som riskerar att rendera många klubbar stora ekonomiska bekymmer. Sedan går klubben i konkurs.

/SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".