Hur dåligt kan det bli?

 Frölunda har gått från ett uselt läge till... ja, vad är sämre egentligen. Frölunda får uppfinna något nytt ord för sitt tillstånd av total desperation. Och kanske är det lika bra att komma på något nytt fräscht sätt för oss att skildra Frölundas sätt att spela i egen zon på  - i samband med kvitteringen i slutet då framförallt. Jag skulle vilja säga att det inte var klockrent men inte heller det räcker till.

Och från Hovet lät det som vanligt: AIK uppför sig som ett lag fyllt av allsvenska spelare, undantaget heter Viktor Fasth och står i mål. Det fick mig att minnas en genomgång av AIK:s trupp som jag gjorde härförleden, vilken visade att 14 av 22 i spelartruppen spelade just allsvenskt ifjol, i de flesta fallen med AIK förstås. Å andra sidan gjorde ju också Viktor Fasth det (i Växjö) men han har höjt sig en klass och det är han dessvärre (för AIK) ganska ensam om.

Betydelsen av  nyheten är väl inte av största magnitud precis men negativt kan det knappast vara - det kryllar inte av OS-hopp i P4 Västs sändningsområde och nu tycks hon bli kvar länge.

Nu så: (Oh. My. God. That was booring)
I helgen väljer jag mellan ÖIS - LSK och Heid - Kropps. Förslag? (Motivera gärna)

/SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".