Kudos till rubriken

Vår sportreporter Joakim Jacobzon

I dystra bandytider som dessa måste Fagerströms framfart ses som  Men varför så suddiga bilder. De är väl inte misstänkta för något?

Det var verkligen härligt att se Johan Wiland igår när han lyckades få med sig all sin auktoritet in på Stamford Bridge vilket i sanning var välbehövligt eftersom FCK:s försvarsspel faktiskt präglades av en del fuskande och danskarna hade tur som inte fick mål i baken. En kille som Christian Bolaños gjorde inte många glada exempelvis, och hade passat bättre i  än i Champions League.

På tal om FCK förresten. Är Roland Nilsson verkligen tillräckligt kvalificerad för att ta över efter Solbakken? Jag är tveksam och uppriktigt överraskad över att han är aktuell. Nilsson är ju ändå ganska grön ännu och även om han vunnit ett SM-guld nu så skedde det inte med mindre än att han fick nyckeln och fri tillgång till hela MFF:s gigantiska kassaskåp.

Vore kul om han kopierade sitt recept och tog med sig Hans Gren till FCK bara för att sparka honom och sedan invänta den omedelbara succén.

/SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista