Jag kan inte hitta nätet

Idag är jag avundsjuk på  som hittat en fullt legitim anledning till att skriva om Frank Worthington i sin blogg. Denna legend! Hans klassiska intervjusvar på frågan om vilken den bästa klubb han varit i är ofta citerat på vår redaktion: "Hanöhus Night Club". Fantastiskt. Episkt. Sådant som får fotbollsvärlden att glittra.

Avundsjuk är jag som sagt, but then again; jag har dålig koll på vilka som dömer i pojkserierna, det måste jag erkänna.

I sportsnack i eftermiddag kommer Toni Andersson på besök. Det ligger nära till hands att han och kollega Bengt I får utvärdera FCT:s respektive Oddevolds chanser i ettan som börjar i helgen. Såvida Bengt inte dragit på semester förstås, det gör han alltsom oftast. Tydligen hade han vunnit en resa nu också, vilket är komiskt på så sätt att han redan har fler stämplar i passet än Jan Eliasson men olika falla livets lotter, det är helt klart.

I övrigt ser jag fram emot Man Utd - Chelsea ikväll även om jag är tämligen övertygad om att Man Utd, i den storform de är i, rider ut den lilla storm Chelsea möjligen kan orsaka utan större problem.

En Facebookkamrat gav mig följande förresten:

En man ringer till sin internetleverantör i England:

– Supportavdelningen, välkommen!

– Hej, jag har ett problem.

– Okej, vad handlar det om?

– Jag kan inte hitta nätet.

– Vad heter du?

– Fernando Torres.

/SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".